Jag heter Maja Halling och är snart 15 år. Jag sköter om Pys och Lakrits och tar ibland hand om deras kompisar när deras ägare åker bort. Jag har varken häst, hund eller råtta, som jag skulle vilja, utan jag får nöja mig med mina två supergoa kissekatter, men det funkar väl under tiden jag bor hemma.

Om du undrar vem den söta lilla Haflingern på bilden är så heter han Alcazar och du kommer nog att hitta lite om honom också här på sidan.

Blog Image

Ryttaren på den här bilden är Lina Landström. Hon är snart 14 år och det är sin egen häst Happy som hon sitter på. Lina brukar hjälpa till med dem små busiga shettisarna ibland och har ridit lite på Pysen och kört honom också, och hennes lillasyster brukar rida på Pysen och Lakrits ibland. Lina och Happy tävlar för övrigt i hoppning och jag brukar följa med som hästskötare då. Ännu har dem bara en rosett men det kommer nog att bli många mer! Det är också Lina som skrivit texten om Sandy som du kan läsa under “Kompisar från förr”.

Blog Image

Adi är en kompis som hänger med en tid tillbaka, men hon har inte börjat hänge med ut så mycket i stallet förrän nu. Hon har ridit ca 7-8 år och har ridit bla. Pysen och Lakrits, men mest Quitti just nu. Adi är alltid snäll mot alla pållar och skämmer bort dem jättemycket, vilket uppskattas ganska så mycket (utav hästen vill säga), och dessutom så finns det inte en enda ful häst i hela världen, enligt henne. 😉