SHV Pysen var namnet, och visst är jag en riktig snygging! Jag är som sagt 4 år och en shetlandsponny. Jag tycker att jag är värdig att vara ledarhingst för vår lilla flock i hagen, men det är inte så lätt när man är så liten, och när man väl försöker så skrattar bara alla och säger att jag är valack. (Dumheter, Fnys!) Jag är den minsta hästen i flocken, men också den bästa och mest talangfulla! I början så tyckte jag att klättra på den som ledde mig, och springa förbi och dra iväg var väldigt bra saker, och roliga! Men sen kom min skötare Maja och skulle helt plötsligt ändra på allt det. Och det var ju bara bra! Nu kan jag: Springa mellan koner, hoppa över hinder, gå över broar, backa ut genom ett L, sätta hoven i ett däck och springa över och under en pressening och mycket mer! Världens bästa shettis! Och sen i höstas så kan jag också dra vagn och bär små människor, och för några månader sen började jag också hoppa med dem små sakerna på ryggen. Jag gör mitt bästa men det är ju kul att busa lite ibland, men det fattar inte ryttarna och så hänger dem inte med så dem ramlar av. Konstiga typer!

Och utav alla ”tävlingshästarna” i stallet, vilket består av en hopphäst och en westernhäst så har jag slagit dem båda! Ingen av dem har någonsin kommit tvåa, men det har jag! På min första agilitytävling!! Jag var hur duktig som helst, och nu hoppas jag att det kommer lite mer tävlingar som man kan vinna! Men nu ska jag gå äta mig fet på lite gott, grönt gräs! Vi hörs!