SHV Lakrits heter jag och är en shetlandsponny jag med. Jag är nu 16 år och är en klok och lugn gammal man. Mycket lugnare och klokare än den där lilla Pysen, fast han är schyst ändå. Mig håller dem på att köra och rida in nu, och det går väl bra. Den klänger sig upp och ner på mig och spänner fast konstiga saker som jag ska dra osv, och det är lite läskigt ibland, men nu har jag listat ut hur det funkar så nu är det bara finslipningen kvar! Min nya skötare Maja säger att jag tom. är mycket duktigare än Pysen när det kommer till körningen, och han har ju blivit körd sen oktober så jag är nog ganska begåvad, fast det har nog en del med att jag är lite smartare än Pysen också. Just nu så håller dem på att banta ner mig, vilket jag tycker är ganska onödigt, för fettet skyddar ju, och dessutom så verkar tjejerna tycka det är snyggt eftersom jag får vara med mer än vad Pysen, som är jättetunn, får. Men det verkar dem strunta i som dem konstiga människorna ska banta bort femtio kilo. Men vi får väl se hur det går…